Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Reelander nr. 5, december 2018 staat online

       Geen uitjes van een cent


In deze edities leest u onder meer over de volgende onderwerpen: De Nieuwe Hoop, Woef woef ! Waar is de boef, Het laatste(?) Autismecafé en nog veel meer. . .  Heeft u de krant gemist of wilt u deze nog eens nalezen? Klik dan HIER en lees meer over alle onderwerpen.

 

il een nieuwe ‘voordeur’

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordt in stoom

DORDRECHT – Dordrecht begon vanmorgen aan een frisse dag. Onze fotograaf zag vanaf zes hoog op het Leerpark alle schoorstenen roken: ‘Dordt in stoom’.

Actueel

Cursus oppassen

DORDRECHT – Na het succes van de eerste twee cursussen voor het behalen van een oppasdiploma gaat jongerenwerk R-newt deze opnieuw geven. Deze keer wordt de cursus op de meidenavond van het Vogelnest in de Vogelbuurt gegeven.

Actueel

AED op Leerpark

DORDRECHT – Op het Dordtse Leerpark is sinds kort een AED te vinden. Een nieuwe stap in het ‘hartveiliger’ maken van Dordrecht. In het geval van een hartstilstand wordt via de meldkamer van 112 een burgerhulpverlener ingeseind die opgeleid is om te reanimeren en/of defibrilleren. In Dordrecht meldde zich afgelopen jaar de duizendste burgerhulpverlener aan bij Hartveilig Wonen. Meer informatie: www.reanimatiedrechtsteden.nl.