Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Reelander nr. 5, december 2018 staat online

       Geen uitjes van een cent


In deze edities leest u onder meer over de volgende onderwerpen: De Nieuwe Hoop, Woef woef ! Waar is de boef, Het laatste(?) Autismecafé en nog veel meer. . .  Heeft u de krant gemist of wilt u deze nog eens nalezen? Klik dan HIER en lees meer over alle onderwerpen.

 

il een nieuwe ‘voordeur’

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Tijd voor Wantijpop!

DORDRECHT – Het is dit weekend weer tijd voor Live at Wantij en Wantijpop. Het muziekfeestje op vrijdagavond is opnieuw helemaal uitverkocht, maar voor het gratis festival op zaterdag 15 juni staat ook weer een mooie line-up klaar. 

Actueel

Voetgangers gedwongen over rijweg door bouwhek

DORDRECHT – Door geplaatste hekken bij een bouwterrein op het Leerpark zijn niet alleen rond de 25 parkeerplekken tijdelijk niet bruikbaar. Voetgangers kunnen ter plaatse ook geen gebruik maken van het trottoir en moeten hun weg vervolgen over de rijbaan. Een ongewenste en onveilige situatie volgens de VSP Dordrecht. De fractie heeft het aangekaart bij verkeerswethouder Rik van der Linden met het verzoek om op korte termijn met een oplossing te komen.

Actueel

Woonhuizen Oranjelaan worden gemeentelijk monument

DORDRECHT – Vier woonhuizen aan de Oranjelaan krijgen op verzoek van de eigenaren de status van gemeentelijk monument. De woningen uit 1911/1912 maken deel uit van een bijzondere rij panden.