Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Reelander nr. 2 mei 2018 staat online. Reeland Schoon


Wijkkrant De Reelander was weer in de brievenbus te vinden. In dit nummer leest u onder meer:  Even voorstellen: uw nieuwe wijkagent, Maakhal maakt meer mogelijk, Reeland Schoon, Op ontdekkingsreis bij Otto de Ontdekker en nog veel meer……  Heeft u de krant gemist of wilt u deze nog eens nalezen? Klik dan hier op: wijkendordrecht.nl

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordt in stoom

DORDRECHT – Dordrecht begon vanmorgen aan een frisse dag. Onze fotograaf zag vanaf zes hoog op het Leerpark alle schoorstenen roken: ‘Dordt in stoom’.

Actueel

Cursus oppassen

DORDRECHT – Na het succes van de eerste twee cursussen voor het behalen van een oppasdiploma gaat jongerenwerk R-newt deze opnieuw geven. Deze keer wordt de cursus op de meidenavond van het Vogelnest in de Vogelbuurt gegeven.

Actueel

AED op Leerpark

DORDRECHT – Op het Dordtse Leerpark is sinds kort een AED te vinden. Een nieuwe stap in het ‘hartveiliger’ maken van Dordrecht. In het geval van een hartstilstand wordt via de meldkamer van 112 een burgerhulpverlener ingeseind die opgeleid is om te reanimeren en/of defibrilleren. In Dordrecht meldde zich afgelopen jaar de duizendste burgerhulpverlener aan bij Hartveilig Wonen. Meer informatie: www.reanimatiedrechtsteden.nl.