Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Jubal sleept veel prijzen naar binnen tijdens de Dutch Music Games

In het stadion van FC Dordrecht vond de Open Dutch Championships plaats met diverse drum en bugle corpsen uit verschillende landen.

Voor Jubal was het een soort thuiswedstrijd en die ze met succes hebben gewonnen onder toezicht van meerdere strenge juryleden.
Jubal voerde het verhaal van, Vincent, The Beauty of Madness uit over de schilder, Vincent van Gogh.

Wethouder Marco Stam vind het flinke presentatie en noemde het ook een “top sport”.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordt in stoom

DORDRECHT – Dordrecht begon vanmorgen aan een frisse dag. Onze fotograaf zag vanaf zes hoog op het Leerpark alle schoorstenen roken: ‘Dordt in stoom’.

Actueel

Cursus oppassen

DORDRECHT – Na het succes van de eerste twee cursussen voor het behalen van een oppasdiploma gaat jongerenwerk R-newt deze opnieuw geven. Deze keer wordt de cursus op de meidenavond van het Vogelnest in de Vogelbuurt gegeven.

Actueel

AED op Leerpark

DORDRECHT – Op het Dordtse Leerpark is sinds kort een AED te vinden. Een nieuwe stap in het ‘hartveiliger’ maken van Dordrecht. In het geval van een hartstilstand wordt via de meldkamer van 112 een burgerhulpverlener ingeseind die opgeleid is om te reanimeren en/of defibrilleren. In Dordrecht meldde zich afgelopen jaar de duizendste burgerhulpverlener aan bij Hartveilig Wonen. Meer informatie: www.reanimatiedrechtsteden.nl.