Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Jubal sleept veel prijzen naar binnen tijdens de Dutch Music Games

In het stadion van FC Dordrecht vond de Open Dutch Championships plaats met diverse drum en bugle corpsen uit verschillende landen.

Voor Jubal was het een soort thuiswedstrijd en die ze met succes hebben gewonnen onder toezicht van meerdere strenge juryleden.
Jubal voerde het verhaal van, Vincent, The Beauty of Madness uit over de schilder, Vincent van Gogh.

Wethouder Marco Stam vind het flinke presentatie en noemde het ook een “top sport”.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Boom valt op woning aan Badweg

DORDRECHT – Naast blikschade veroorzaakte de stormwind van vanochtend ook problemen aan de Badweg in Dordrecht. Daar viel een boom op een woning. De woning bleef wonderwel zonder schade. Wel kwamen de bewoners voor een flinke opruimklus te staan, die ongeveer de hele dag in beslag nam.

Actueel

VIDEO: Eerste paal Valkhorst fase 2

DORDRECHT – Burgemeester Kolff sloeg woensdag de eerste paal voor de tweede fase van Valkhorst. Het woonproject in Nieuw Land van Valk telt 41 woningen. Wie interesse heeft in een huis moet snel zijn. Er staan er nog maar een paar te koop.

Actueel

Eerste paal Valkhorst fase 2

DORDRECHT – Burgemeester Kolff slaat morgen (woensdag) de eerste paal voor Valkhorst fase 2. Het project, in Nieuw Land van Valk, telt 41 woningen. Wie interesse heeft in een huis moet snel zijn. Er staan er nog maar een paar te koop.