Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Inter Amicos speelt “De getemde feeks” in mei/juni 2018

Samen met de 7-koppige cast heeft regisseuse Carmen Tatzreiter aan dit stuk gewerkt. Een stuk vol zwarte humor, rauwe kantjes, dubbele lagen. Eén van Shakespeare’s vroegste komedies.

Baptista heeft 2 dochters en staat voor een lastige keuze. Bianca ogenschijnlijk lief en voorbeeldig heeft geen tekort aan huwelijkskandidaten en aanbidders.

Oudste dochter Katharina is een ander verhaal. Niet bereid om eigen individualiteit op te geven of zich te schikken naar de wensen van een bruidegom. Zij moet echter eerst trouwen voordat de hand van Bianca wordt weggegeven. Al snel stapt er één man naar voren. Maar is dit wel oprecht. Wie breekt er eerst; wie wint?

Graag nodige wij u uit om deze voorstelling in ons theater aan de Christiaan de Wetstraat 2a te komen zien.

Speeldata zijn:

25 en 26 mei, 8 en 9 juni, aanvang 20.30 uur

en op 27 mei Matinee,  aanvang 14.00 uur

Start van de kaartverkoop, zowel telefonisch als via de website, op vrijdag 4 mei 2018

Er kan in de zaal niet gepind worden!

 

Telefonisch via: 078-6138506

Via email: leniejaa@kpnmail.nl

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordt in stoom

DORDRECHT – Dordrecht begon vanmorgen aan een frisse dag. Onze fotograaf zag vanaf zes hoog op het Leerpark alle schoorstenen roken: ‘Dordt in stoom’.

Actueel

Cursus oppassen

DORDRECHT – Na het succes van de eerste twee cursussen voor het behalen van een oppasdiploma gaat jongerenwerk R-newt deze opnieuw geven. Deze keer wordt de cursus op de meidenavond van het Vogelnest in de Vogelbuurt gegeven.

Actueel

AED op Leerpark

DORDRECHT – Op het Dordtse Leerpark is sinds kort een AED te vinden. Een nieuwe stap in het ‘hartveiliger’ maken van Dordrecht. In het geval van een hartstilstand wordt via de meldkamer van 112 een burgerhulpverlener ingeseind die opgeleid is om te reanimeren en/of defibrilleren. In Dordrecht meldde zich afgelopen jaar de duizendste burgerhulpverlener aan bij Hartveilig Wonen. Meer informatie: www.reanimatiedrechtsteden.nl.