Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Help jij mee?

Wil jij mee helpen om dit te organiseren? Meld je dan snel aan.

Help jij mee met het organiseren van de Kikarun  Tv Reeland zoekt enthousiaste mensen die mij mee willen helpen met het organiseren van  een Kikarun in Dordrecht wat plaats zal vinden in het najaar van 2019.   Wil jij mij helpen van het begin tot het eind en ook zien wat je hebt bereikt, stuur dan een  enthousiaste mail naar: ​info@tvreeland.nl

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordt in stoom

DORDRECHT – Dordrecht begon vanmorgen aan een frisse dag. Onze fotograaf zag vanaf zes hoog op het Leerpark alle schoorstenen roken: ‘Dordt in stoom’.

Actueel

Cursus oppassen

DORDRECHT – Na het succes van de eerste twee cursussen voor het behalen van een oppasdiploma gaat jongerenwerk R-newt deze opnieuw geven. Deze keer wordt de cursus op de meidenavond van het Vogelnest in de Vogelbuurt gegeven.

Actueel

AED op Leerpark

DORDRECHT – Op het Dordtse Leerpark is sinds kort een AED te vinden. Een nieuwe stap in het ‘hartveiliger’ maken van Dordrecht. In het geval van een hartstilstand wordt via de meldkamer van 112 een burgerhulpverlener ingeseind die opgeleid is om te reanimeren en/of defibrilleren. In Dordrecht meldde zich afgelopen jaar de duizendste burgerhulpverlener aan bij Hartveilig Wonen. Meer informatie: www.reanimatiedrechtsteden.nl.