Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Girlpower! Evenement

Scouting alleen voor stoere meiden?

Nee hoor! Scouting is voor iedereen.
Bij scouting mag iedereen zichzelf zijn en kan iedereen zichzelf zijn. Of zij nu in haar gescheurde broek en te grote shirt komt of dat zij voor ze de deur uit gaat nog even snel haar mascara bijwerkt. Voor iedere meid is er een plek bij onze groep!

Scouting leuk voor uw dochter?

Is scouting leuk voor uw dochter? Dat is altijd een lastig te beantwoorden vraag. Wij zeggen natuurlijk volmondig: “Ja!”, wij hebben immers zelf ook destijds gekozen voor deze hobby. Maar wij snappen ook dat u misschien denkt: “Ik weet het niet helemaal”. Daarom hebben wij op 29-09-2018 (van 10.00 uur tot 12.30 uur) in het Clubhuis van Arooda in Dordrecht een Girlpower event, zodat u en uw dochter kennis kunnen maken met de verschillende facetten die scouting te bieden heeft.

Wat doe je dan bij scouting?

Nou, eigenlijk van alles wat! Wij gaan veel naar buiten, daar hebben wij de ideale locatie voor. Wij spelen veel samen in groepsverband zodat wij leren samenwerken en samen spelen. Wij kunnen de ene week een kampvuur leren stoken en de week erna gaan wij aan de slag met papier, glitters en lijm. Wij zingen liedjes, gaan op kamp, verleggen onze grenzen, leren onze grenzen aangeven, leren koken, leren verantwoordelijkheid te nemen, hebben veel plezier en lachen erg veel! Scouting Arooda draagt bij aan het vergroten van het zelfvertrouwen en de persoonlijke ontwikkeling van meiden.

Nieuwsgierig geworden?

Kom gratis en vrijblijvend kennis maken!
Ben je helaas verhinderd 29 september? Geen probleem!
Bij Scouting Arooda mag ieder meisje wat dit leukt lijkt tussen de 6,5 en 18 jaar altijd 3 keer gratis mee doen, om te kijken of scouting ook wat voor haar is. Stuur hiervoor gerust een mail zodat de vrijwilligers van Scouting Arooda u kunnen vertellen op welke dagen en tijdstippen uw dochter kan komen.

Kijk ook op onze Facebookpagina

Scouting Arooda Dordrecht!
Schrijf je in via het contactformulier

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Vrije School zoekt maker van gevelkunstwerk

DORDRECHT – De Dordtse Vrije School bestaat veertig jaar. Dubbel feest, want 2019 is ook het honderdste bestaansjaar van de vrijeschoolbeweging wereldwijd.

Cultuur

Glaskunstenaar Bert Sterk exposeert voor het eerst in eigen stad

DORDRECHT – Bij Unlimited Art Gallery in de Vleeshouwersstraat 42, de galerie van de van oorsprong Ethiopische Suzan Zewdu, is tot en met 26 april een bijzondere expositie te zien van de Dordtse glaskunstenaar Bert Sterk. Het is voor het eerst dat hij met zijn glaskunst exposeert in eigen stad.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – Harm Alting zat vorige week even rustig op een bankje in het Wantijpark met zijn hond naast zich. ‘Op nog geen twee meter afstand kwam deze reiger voorbij lopen’, schrijft hij. ’Je kunt wel stellen dat de reiger tegenwoordig geen schuwe vogel meer is.’ Dat heeft een voordeel: je kunt ze mooi op de foto zetten, zoals Harm deed.