Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Girlpower! Evenement

Scouting alleen voor stoere meiden?

Nee hoor! Scouting is voor iedereen.
Bij scouting mag iedereen zichzelf zijn en kan iedereen zichzelf zijn. Of zij nu in haar gescheurde broek en te grote shirt komt of dat zij voor ze de deur uit gaat nog even snel haar mascara bijwerkt. Voor iedere meid is er een plek bij onze groep!

Scouting leuk voor uw dochter?

Is scouting leuk voor uw dochter? Dat is altijd een lastig te beantwoorden vraag. Wij zeggen natuurlijk volmondig: “Ja!”, wij hebben immers zelf ook destijds gekozen voor deze hobby. Maar wij snappen ook dat u misschien denkt: “Ik weet het niet helemaal”. Daarom hebben wij op 29-09-2018 (van 10.00 uur tot 12.30 uur) in het Clubhuis van Arooda in Dordrecht een Girlpower event, zodat u en uw dochter kennis kunnen maken met de verschillende facetten die scouting te bieden heeft.

Wat doe je dan bij scouting?

Nou, eigenlijk van alles wat! Wij gaan veel naar buiten, daar hebben wij de ideale locatie voor. Wij spelen veel samen in groepsverband zodat wij leren samenwerken en samen spelen. Wij kunnen de ene week een kampvuur leren stoken en de week erna gaan wij aan de slag met papier, glitters en lijm. Wij zingen liedjes, gaan op kamp, verleggen onze grenzen, leren onze grenzen aangeven, leren koken, leren verantwoordelijkheid te nemen, hebben veel plezier en lachen erg veel! Scouting Arooda draagt bij aan het vergroten van het zelfvertrouwen en de persoonlijke ontwikkeling van meiden.

Nieuwsgierig geworden?

Kom gratis en vrijblijvend kennis maken!
Ben je helaas verhinderd 29 september? Geen probleem!
Bij Scouting Arooda mag ieder meisje wat dit leukt lijkt tussen de 6,5 en 18 jaar altijd 3 keer gratis mee doen, om te kijken of scouting ook wat voor haar is. Stuur hiervoor gerust een mail zodat de vrijwilligers van Scouting Arooda u kunnen vertellen op welke dagen en tijdstippen uw dochter kan komen.

Kijk ook op onze Facebookpagina

Scouting Arooda Dordrecht!
Schrijf je in via het contactformulier

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Boom valt op woning aan Badweg

DORDRECHT – Naast blikschade veroorzaakte de stormwind van vanochtend ook problemen aan de Badweg in Dordrecht. Daar viel een boom op een woning. De woning bleef wonderwel zonder schade. Wel kwamen de bewoners voor een flinke opruimklus te staan, die ongeveer de hele dag in beslag nam.

Actueel

VIDEO: Eerste paal Valkhorst fase 2

DORDRECHT – Burgemeester Kolff sloeg woensdag de eerste paal voor de tweede fase van Valkhorst. Het woonproject in Nieuw Land van Valk telt 41 woningen. Wie interesse heeft in een huis moet snel zijn. Er staan er nog maar een paar te koop.

Actueel

Eerste paal Valkhorst fase 2

DORDRECHT – Burgemeester Kolff slaat morgen (woensdag) de eerste paal voor Valkhorst fase 2. Het project, in Nieuw Land van Valk, telt 41 woningen. Wie interesse heeft in een huis moet snel zijn. Er staan er nog maar een paar te koop.