Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Drukte in het Reeland

De enorme drukte rond om het Reeland neemt maar toe.
Sind`s de werkzaamheden zijn begonnen op de oranjelaan is het een enorme chaos op de weg.
Als redacreur heb ik contact gezocht met de Gemeente Dordrecht met de vragen, waarom is de krommedijk eenrichtings verkeer geworden en waarom is de Bankastraat richting de oranjelaan afgesloten, aan beide wegen geen werkzaamheden.
Helaas heeft de Gemeente nog geen verklaring afgegeven, misschien ooit in de toekomst!

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordt in stoom

DORDRECHT – Dordrecht begon vanmorgen aan een frisse dag. Onze fotograaf zag vanaf zes hoog op het Leerpark alle schoorstenen roken: ‘Dordt in stoom’.

Actueel

Cursus oppassen

DORDRECHT – Na het succes van de eerste twee cursussen voor het behalen van een oppasdiploma gaat jongerenwerk R-newt deze opnieuw geven. Deze keer wordt de cursus op de meidenavond van het Vogelnest in de Vogelbuurt gegeven.

Actueel

AED op Leerpark

DORDRECHT – Op het Dordtse Leerpark is sinds kort een AED te vinden. Een nieuwe stap in het ‘hartveiliger’ maken van Dordrecht. In het geval van een hartstilstand wordt via de meldkamer van 112 een burgerhulpverlener ingeseind die opgeleid is om te reanimeren en/of defibrilleren. In Dordrecht meldde zich afgelopen jaar de duizendste burgerhulpverlener aan bij Hartveilig Wonen. Meer informatie: www.reanimatiedrechtsteden.nl.