Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Drukte in het Reeland

De enorme drukte rond om het Reeland neemt maar toe.
Sind`s de werkzaamheden zijn begonnen op de oranjelaan is het een enorme chaos op de weg.
Als redacreur heb ik contact gezocht met de Gemeente Dordrecht met de vragen, waarom is de krommedijk eenrichtings verkeer geworden en waarom is de Bankastraat richting de oranjelaan afgesloten, aan beide wegen geen werkzaamheden.
Helaas heeft de Gemeente nog geen verklaring afgegeven, misschien ooit in de toekomst!

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Cultuur

Regionale acts op Parkies Pop

DORDRECHT – Palm Parkies wordt vanavond eenmalig omgedoopt tot Parkies Pop. Publiek krijgt vanavond drie regionale acts voorgeschoteld in het Wantijpark.

Actueel

Tweede avond Palm Parkies

DORDRECHT – Nog maar net bekomen van Big Rivers is het alweer tijd voor het volgende feestje: vanavond in het Wantijpark. Op het podium van Palm Parkies staat Bongomatik. Het optreden begint om 20.15 uur. Het belooft een zwoele zomeravond te worden. Wie viert het feestje mee?

Actueel

Vogelplein ingesloten door werkzaamheden

DORDRECHT – Een diepe zucht in menig huishouden in de wijk Reeland. De Bankastraat is al enige tijd afgesloten. Ditmaal voor HVC-werkzaamheden bij de rotonde. De Linde wordt aangesloten op het warmtenet. Omrijden dus maar. Niet voor het eerst, want de Bankastraat is de afgelopen jaren al vaker afgesloten geweest. Voor bewoners en andere weggebruikers vervelend, maar voor de winkeliers op het Vogelplein een ander verhaal. De afsluitingen hebben voor hen financiële gevolgen. Lees het hele verhaal in de woensdageditie van Dordt Centraal.