Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Reelander nr. 2, Maart 2020

Buurtvilla in het Leerpark

In deze editie kunt u meer lezen over de volgende onderwerpen: Opening en open dag bij Villa De Hoge Hoed, Inter Amicos zoekt nieuwe leden, De Vijf van Toneelgroep De Valkenier, GeldenzoDordt helpt met geld en zo, Dordt800 feesten in het Reeland en nog veel meer. . . . .  Heeft u deze editie gemist of wilt u nog iets nalezen? Klik dan HIER.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Cultuur

Dordtse singer-songwriter komt uit de kast met debuutalbum

DORDRECHT – Herman van Veelen maakt al sinds zijn veertiende muziek. Hij schreef nummers en speelde in bandjes. Het duurde echter tot zijn 37e voor de Dordtse singer-songwriter naar buiten trad met een debuutalbum. Op ‘Geef me kleur’ staan dertien Nederlandstalige indiepopliedjes, grotendeels opgenomen met één microfoon, aangesloten op een telefoon, in de inloopkast van zijn huis in het Reeland.

Actueel

Steunactie voor uitgebrand restaurant Sfinx

DORDRECHT – Om het vrijdagochtend uitgebrande Egyptische Eethuis Sfinx op de Reeweg Oost weer op te kunnen bouwen is een online steunactie gestart. Van het streefbedrag van 20.000 euro is inmiddels ruim 3.100 euro toegezegd.

Politieberichten

Weer illegaal vuurwerk gevonden

DORDRECHT – Vorige week nam de politie in de wijk Reeland een flinke hoeveelheid zwaar vuurwerk in beslag na een anonieme tip. Gisteren was het weer raak. In de wijk werd weer een grote hoeveelheid gevaarlijk vuurwerk aangetroffen.