Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

ZONDAG-1 STERK IN DERBY

De enige Dordtse derby in de 5e klasse B heeft Zondag-1 een klinkende 1-4 zege opgeleverd. Op de eigen Zeehavenlaan kon SSW er alleen in de beginfase een echte wedstrijd van maken. GSC/ODS trok daarna het initiatief naar zich toe en won ruim en verdiend.

Lang stond de brilstand op het scorebord, maar nadat de paal een schot van Akif Kumas nog keerde was het even later toch raak. Het was Omer Can die kort voor rust de openingstreffer aantekende. Na rust sputterde de thuisploeg nog even tegen, maar vanaf de stip brak Haci Karasahin het verzet van de zebra’s: 0-2.

De mooiste goal was de derde. Akif Kumas trof nu wel doel, maar dankte dat vooral aan de voorbereidende actie van Ibo Karasahin. Even later trof de kleine topscorer zelf ook weer het doel: 0-4. In de slotfase mocht SSW vanaf elf meter de eer nog redden: 1-4.

Met de fraaie zege bevestigde Zondag-1 dat het dit seizoen echt meestrijdt om de titel. Met liefst zes ploegen kort bij elkaar wordt het wel een interessante competitie. Komende zondag wacht een thuisduel met Neerlandia’31.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Cultuur

Biokaatje puzzelt skeletten in elkaar

In het Vogelnest worden op woensdag 27 juli een paar workshops Skeletpuzzelen gegeven. Iedereen vanaf 6 jaar kan als onderzoeker aan de slag met botten.

Actueel

Vragen overlast Indische buurt noord

DORDRECHT – De PvdA-fractie heeft het college vragen gesteld over klachten van Reeland-bewoners over ontwikkelingen in hun …