Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Inter Amicos speelt  “God van de slachting”

In de nieuwste theatervoorstelling van Inter Amicos ‘God van de Slachting’ komen twee echtparen uit de hogere middenklasse bij elkaar om een uit de hand gelopen kinderruzie tussen hun beide zonen te bespreken. Eén van de zonen is door toedoen van de ander gewond geraakt en er moet een verklaring voor de schadeverzekering opgesteld worden. Beide echtparen starten het

gesprek met een welgemanierd en beschaafd voorkomen, maar ondanks alle goede bedoelingen, blijken gaandeweg woorden slecht gekozen, verkeerd uitgelegd of zwaarder te wegen dan in eerste instantie gedacht.  Wanneer de avond en het drankgebruik vorderen, blijkt al gauw dat het sociaal-wenselijke gedrag van de vier slechts een dun laagje lak is. Inter Amicos laat op komische, soms confronterende wijze zien hoe hoog spanningen op kunnen lopen en hoe dit uiteindelijk leidt tot de ondergang van fatsoen. Wat overblijft zijn vier hoopjes mens, moederziel alleen.

Cast:

Lisenke Vreeken – Lind. Tim Baars – Berry. Geertruida Huisman – Annet. Wesley Weijers – Eelco.

Regie:

Carmen Tatzreiter

Speeldata: Vrijdag 24 en zaterdag 25 november   –  aanvang 20.30 uur.  Zondag 26 november   (MATINEE)       –  aanvang  14.00 uur.  Vrijdag 01 en zaterdag 02 december   –  aanvang 20.30 uur.

Reserveren/bestellen van kaarten kan telefonisch via 078-6138506 of via

e-mail: leniejaa@kpnmail.nl  Dit kan ook vanaf 6 november via de website van Inter Amicos te weten: www.ia-dordt.nl

 

Amateurtoneel Inter Amicos

Inter Amicos is naarstig op zoek naar medewerkers met interesse voor decorbouw en techniek. Tweemaal jaarlijks

worden er toneelvoorstellingen gegeven in het eigen theater aan de Christiaan de Wettstraat 2a in Dordrecht.

Om deze voorstellingen goed te laten verlopen zijn niet alleen acteurs en actrices van belang. Ook een mooi decor,

geluid en juiste belichting spelen hierbij een belangrijke rol. Bij interesse verzoeken wij u contact op te nemen met de heer Schouten; bereikbaar onder telefoonnr.: 0653744435.

Voor verdere info kunt u onze website www.ia-dordt.nl bezoeken.


			

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Cultuur

Biokaatje puzzelt skeletten in elkaar

In het Vogelnest worden op woensdag 27 juli een paar workshops Skeletpuzzelen gegeven. Iedereen vanaf 6 jaar kan als onderzoeker aan de slag met botten.

Actueel

Vragen overlast Indische buurt noord

DORDRECHT – De PvdA-fractie heeft het college vragen gesteld over klachten van Reeland-bewoners over ontwikkelingen in hun …