Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Help de ambulance met troostbeertjes

Tekort aan troostbeertjes.

 
Je wil het niet mee maken als ouder dat je kind iets overkomt en dat hij of zij met de ambulance mee moet. Om een kind wat gerust te stellen zijn er troostbeertjes die de ambulance aan een kind geven om zo wat afleiding te geven tijdens een behandeling.
Ieder jaar worden er gemiddeld 1100 beertjes weg gegeven aan kinderen die iets mee maken of met de ambulance mee moeten en dat zijn er heel veel en nu dreig er een te kort ontstaan aan de beertjes.
Ook op de ambulancepost op de Romboutslaan in het Land van Valk is dit ook een probleem en er moet snel wat gebeuren om beertjes te kunnen uit delen aan de kinderen die het nodig hebben. U kunt helpen door middel van een mail te sturen naar, info@rapzaz.nl en zij vertellen u hoe u deze beeertjes kan bestellen.
https://youtu.be/0MH9UkQF-OA

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Cultuur

Biokaatje puzzelt skeletten in elkaar

In het Vogelnest worden op woensdag 27 juli een paar workshops Skeletpuzzelen gegeven. Iedereen vanaf 6 jaar kan als onderzoeker aan de slag met botten.

Actueel

Vragen overlast Indische buurt noord

DORDRECHT – De PvdA-fractie heeft het college vragen gesteld over klachten van Reeland-bewoners over ontwikkelingen in hun …