Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De burendag fair op het schapenlandje van de EIKENHOF

De fair op het schapenlandje in Reeland is op zaterdag 23 september 2017 van 12:00-17:00 uur. Het thema dit jaar is NATUUR-LIJK! Er zijn stands/ activiteiten rondom onderwerpen als vogels, bijen, moestuinen, stekjes ruil, spelen en kennis opdoen in de natuur. Er is een theetuin waar u onder het genot van een lekker kopje koffie/ thee en zelfgemaakte taart en koekjes kunt genieten van de tuin.

Bewoners, geïnteresseerden zijn van harte welkom. De activiteiten zijn gratis. Er kan een vrijwillige bijdrage gegeven worden om alle activiteiten op het landje zoals de moestuinen voor scholen in de omgeving, de schapen en het onderhoud te sponsoren. Om de bijen te ondersteunen krijgen bezoekers dit jaar een presentje.

Wat kunt u doen?

Een workshop bij Vilt en Vezels; de schoolmoestuinen bekijken; iets lekkers eten en drinken in de theetuin; popcorn poffen op een vuurtje; vragen stellen aan de Imker; groente en fruit afnemen van de boeren uit de omgeving van Rechtstreex; grabbelen in de grabbelton, de stormbaan beklimmen of een kasteel timmeren; natuurschilderijen bewonderen of kopen; papier scheppen; een rondleiding over het terrein krijgen en o.a. de nieuwe kas bekijken en nog veel meer.

Komt u ook? Dubbeldamseweg Zuid 362 in Reeland, Dordrecht.

Contact Schapenfair: schapenfair@gmail.com

De schapenfair is een vrijwillige organisatie van en voor buurtbewoners om de activiteiten op het landje te ondersteunen, te onderhouden en geld in te zamelen.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Cultuur

Biokaatje puzzelt skeletten in elkaar

In het Vogelnest worden op woensdag 27 juli een paar workshops Skeletpuzzelen gegeven. Iedereen vanaf 6 jaar kan als onderzoeker aan de slag met botten.

Actueel

Vragen overlast Indische buurt noord

DORDRECHT – De PvdA-fractie heeft het college vragen gesteld over klachten van Reeland-bewoners over ontwikkelingen in hun …